top of page

MOL prodával benzín Natural 95 za 95,80 Kč/litr a naftu za 104,60 Kč/litr

Aktualizováno: 8. 4. 2022

Ruská agresívní válka na Ukrajině má mnoho ekonomických dopadů. Jeden z nich již pravidelně vidíme u čerpacích stanic, neboť cena pohonných hmot značně roste. Do určité míry, to asi většina lidí pochopí, i když z toho není nadšena, ale to, co si dovolila společnost MOL, je drzost a ostuda do nebe volající. Minulý čtvrtek totiž prodávala pohonné hmoty za ceny v nadpisu, což je nárůst cca o 100%. Když se lidé a média ozvaly, tak najednou MOL začal mluvit o technické chybě.


Jestli se domnívají, že jsou lidé tak naivní, aby tomu uvěřili, tak je to arogantní nabubřelost. Tuhle pohádku jim nikdo nevěří a jen to potvrzuje nenažranost firem, pseudomanažerů a drzost, kterou si na našem trhu dovolí. Takové jednání je pro nás spotřebitele absolutně nepřijatelné, a tak nezbývá nic jiného než bojkot takových firem. Z toho plyne jednoduchý závěr: nekupujte a pohonné hmoty u čerpacích stanic MOL a uvidíme časem, zda přehodnotí svůj postoj.


Marže rafinerií maďarské společnosti MOL stouply v březnu na 33,70 dolarů (zhruba 744 Kč) za barel ropy z únorových 3,40 dolaru (75 Kč), tedy desetinásobně. Stalo se to, zejména tím, že MOL nadále odebírá ruskou ropu Ural.

mol a ceny

18 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

xxxxx

bottom of page