top of page

Pouťový víkend v Horní Cerekvi

Aktualizováno: 4. 12. 2022

Jako každý rok prostranství a přilehlé trávníky před kulturním domem V Horní Cerekvi obsadili provozovatelé kolotočů a vyrostlo několik atrakcí. Všichni, kteří nevědí, co s penězi se jich mohli bez problému rychle zbavit. Zakřičet si na "kolotoči", zajezdit si autíčka nebo se povozit v labuti neodolala především místní mládež. Pouť odstartovala v pátek 24.6. a slavnostně skončila v neděli 26.6.2022.


Pouťový kulturní program začala kapela Nuklear, která to v pátek ve 20:00 rozbalila v KD. Muzika a písně v rockovém duchu, fungující bar - vše bylo moc fajn. Publikum složené především z mladých žen nebylo velká, ale přesto byla dobrá atmosféra a náš místní reportér se málem kvůli této akci vdával :-)


V sobotu se uskutečnilo slavnostní odhalení zvoničky o čemž jsme již informovali v článku Odhalení nové zvoničky v obci Hříběcí.


Neděle přinesla stánky s různým zbožím a kromě třeba kabelky jste si mohli koupit košík nebo keramiku. Součástí oslav byla také poutní mše svatá k uctění SV. Jana Křtitele. V 15:00 proběhla v kulturním domě pohádka pro děti O Budulínkovi což jsme prošvihli, ale věříme, že se mnoha dětem a jejich rodičům líbila.


Také se nám podařilo zúčasnit vystoupení kapely Kolaříci, která k poslechu a tanci hrála od 16:00 v KD. Produkce Kolaříků byla pěkná, profesionální a publikum především z řad dříve narozených se dobře bavilo. Problém byl, že na baru v KD došlo točené pivo, takže tímto pro nás pouť v Horní Cerekvi skončila.









118 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

xxxxx

bottom of page