top of page

Nekalé praktiky AAA Auto Praha

Aktualizováno: 13. 3. 2022


logo aaa auto

Postupně roste nespokojenost zákazníků se službami a chováním známé firmy AAA Auto Praha. Kromě četných „PR pohádek“ o stavu aut, nejlepších cenách atd., je mnohdy vychvalování tak okaté, že průměrně inteligentní lidi to spíše odradí. O to více je odpuzující vytváření tlaku na potenciálního prodávajícího či kupujícího, sebrání dokladů, zdržování až hodiny na pobočce, fiktivní odkazování na projednání s nadřízeným atd. Už samotný fakt, jak po telefonu naslibují „hory doly“ a pak na místě je realita jiná, je trapný.


Klasickým příkladem je odsouhlasení výkupní ceny vozidla a pak při obhlídce záměrné hledání každé maličkosti na cílené snížení ceny. Dále zveličený popis vyfoceného auta v nabídce, které reálně ani neexistuje a místo něj je přistavěno podobné. Oblíbené komentáře o nebouraných vozech, nestočených km, prověření historie, skrytých vadách atd. se často později ukážou jako falešné. Prostě normální chování, slušné jednání a úvahy bez manipulace jsou spíše výjimkou. Názorným příkladem je shrnutí v následujícím videu:


Jelikož četnost negativních zkušeností je už tak velká, je pro nás záhadou, jak ještě může někdo kupovat nebo prodávat auto přes AAA Auto Praha. Takové jednání je pro nás spotřebitele absolutně nepřijatelné, a tak nezbývá nic jiného než bojkot takových firem. Z toho plyne jednoduchý závěr: nekupujte a neprodávejte žádné auto u firmy AAA Auto Praha a uvidíme časem, zda přehodnotí svůj postoj.




37 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

xxxxx

bottom of page